Vi utför jobb åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag inom i princip allt som har med måleri att göra. Några av måleritjänsterna vi erbjuder är:

Ny- och ommålningar

Våra målare är mångkunniga och behärskar de flesta former av måleri. En av de vanligaste och mest efterfrågade är inomhusmålning. Ett noggrant och väl utfört grundarbete, rätt färgval och en skicklig målningsinsats kan lyfta ett rum – och ett helt hem. På Ekebydahls kan vi hjälpa dig att öka trivseln i ditt hem. De allra flesta inomhusväggar går att måla, och variationsmöjligheterna är närmast oändliga. Ett hav av olika färger och nyanser, olika grader av glans, från helmatt till halvmatt. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt och ge dig en trivsammare hemmiljö.

När man ska välja färg så är det av stor vikt att man inte glömmer bort att färger kan upplevas annorlunda på länge avstånd. Färgens grad av glans kan leda till stora variabler. Färger med större glans är dessutom ofta tåligare och lättar att torka bort smuts på.

 

Restaurering och dekorationsmålning

Har du väggar eller fasader som behöver en upprustning? Det är lätt hänt att man glömmer och måla om sina väggar och gör man det en längre period så kan man få ångra det ordentligt. Det är nämligen enkelt att rusta upp en vägg som behöver målas om men inte lika enkelt om det har tillkommit skador för att man väntat för länge. Allt som är utsatt för vädrets makter och står oskyddat ute i vind och frost får en del påfrestningar på sig. Stoppa processen innan det är för sent och hör av dig till oss. Du får alltid en kostnadsfri offert från vår målerifirma Stockholm.

 

Fönsterrenovering / målning

Vi gör fönsterrenovering Stockholm på både trä och metallfönster. Det är ingen enkel match alla gånger att renovera ett fönster då det kräver lite extra erfarenhet av olika material och konstruktioner. Fönster finns i hundratals varianter och skiljer sig en hel del från varandra vilket komplicerar processen för den ovane. Ett fönster är i kontakt med det svenska klimatet som ibland är blåsigt, kallt och blött. Det fryser även ibland och detta gör att fönstrets skick konstant försämras med tiden.

Har du ett fönster som du tror kan lagas så hör av dig till oss för att få en prisuppgift och ett datum då vi kan komma ut och renovera det. Vi brukar alltid kunna rädda fönster även om man inte tror det först. Det kostar inget att ta en offert och om vi lyckas laga fönstren så spar du massvis med pengar som det annars hade kostat att köpa nytt och installera dem.

Hjälp och stöd vid färgsättning

Alla olika storlekar på arbete är välkomna och vi arbetar i Stockholm med stor omnejd. Vi upplever kraven på kvalitets- och fackmannamässigt arbete. Vi lämnar därför stolt ut branschgarantier och garanti på att du är nöjd med arbetet i två år minst.

Har du problem att hitta rätt färg till just ditt objekt? Vi hjälper dig gärna! Vår långa erfarenhet har gett oss öga för vad som passar på ett visst hus eller i ett visst rum. Med hjälp av färg kan man med enkla medel ändra upplevelsen av en bostad. Ett stort rum kan få en trevligare och mysigare känsla med hjälp av en varm och kanske lite mörkare färgton. Ett mindre rum kan ges rymd med hjälp av vitt och ljusa färger. Vi lyssnar på dina önskemål och gör allt vi kan för att förverkliga dina planer.

 ROT-AVDRAG

Nya regler för ROT-avdrag fr o m 2016-01-01.

Få ommålat och snyggt hemma med Engeldahls Måleri AB. Utnyttja ROT-avdraget! Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden. Vi sköter det praktiska med ROT-avdraget. Observera att avdraget enbart gäller arbetskostnaden och inte materialkostnaden. För dig som vill läsa mer om vad vilka arbeten som omfattas finns utförlig information på skatteverkets hemsida.